Fredsduvan

 

20 och 27 juli 

Hej och välkommen med oss på en ny spännande resa.
I år har vi glädjen att bjuda dig och din familj på ett nytt äventyr. Fredsduvorna är en nyskriven pjäs som tar med dig till Solrosriket. Ett land som styrs av Den stora ledaren. En titel han vann efter att ha räddat riket från en fruktansvärd häxa, enligt hans egna utsago. Men stämmer hans berättelse? Är han så stor och modig som han har fått invånarna i Solrosriket att tro? Ni är välkomna med som Fredsduvor till Solrosriket och ta reda på sanningen bakom orden. 
Fredsduvorna är en vandrande, interaktiv pjäs. Vilket betyder att ni blir indelade i grupper och tillsammans vandrar ni mellan olika stationer på området och möter spännande figurer som behöver er kunskap och hjälp. Det kan finnas svårigheter med vissa stationer att ta med sig barnvagn då det i vissa scener utspelar sig i skogen och soldattorpet. 
Plats: Slagfältsvägen 130, Oravais
Datum: 20.7, 27.7
Vi har två föreställningar per dag. 
En börjar 13:00 och andra 15:00
Vi har bara ett visst antal platser per dag så till att anmäla er här: https://forms.gle/ZTmdVtLHVsD2qgbw8
Pris: 5 euro per barn. Gratis inträde för 1 vuxen per familj.
Obs. Kom ihåg att komma i god tid, då vi vill undvika långa köer. Ha med vattenflaska och myggspray och klä er enligt väder. Hela pjäsen sker utomhus, utom en scen. Ta med ert allra bästa humör och njut tillsammans med oss. 
Varmt välkomna!