Digitala Spionäventyret

15.10-29.11 
Mystiska saker fortsätter att ske vid Furirbostället!

Missade du spionäventyret i sommras eller vill uppleva igen, så går det att komma och gå den digitala spionäventyrsrundan på området 15.10-29.11 eller fram tills dess att snön faller.

Vi har gjort en digital spionäventyrsbana där man kan scanna in QR-koder längs rutten i området och via film följa med på spionäventyret. Ledtrådar finns lite här och där för dig att upptäcka längs banan.

Gå genom de 12 stationer och scanna in QR koder som finns på skyltar som är utplacerade i terrängen (nr 1 - 12). Utplacerat finns också flera ledtrådar, som för dig vidare kring banan och avslöjar VEM och VAR förrädaren är/finns.

Äventyret startar uppe vid soldattorpet och det ligger i backen ca 300 meter från Furirboställets parkering. Vi kommer att sätta upp skyltar som visar var du ska börja.

Äventyret kan gås vilken tid som helst på dygnets ljusa timmar för att grantera din trygghet ♥ och det kostar inget att gå rundan!

Spionutrustning är din egna smarttelefon med nedladdad QR-läsare, penna & papper samt en egen kikare kan vara bra att ha med ;)!

Håll avstånd till andra spioner på området!

Äventyret passar för barn mellan 7 - 10 år och för yngre barn i vuxet sällskap.

Lycka till och välkommen på det digitala spionäventyret vid Slagfältsvägen 130!