Rauhankyyhky

 

Hei ja tervetuloa uudelle jännittävälle matkalle!

Tänä vuonna meillä on ilo kutsua sinut ja perheesi mukaan uudelle seikkailulle. Rauhankyyhkyset on juuri kirjoitettu näytelmä, joka vie sinut mukanaan Auringonkukkavaltakuntaan. Se on maa, jota johtaa Suuri johtaja. Sen nimityksen hän, omien sanojensa mukaan, sai pelastettuaan valtakunnan kamalalta noidalta. Mutta onko hänen kertomuksensa totuudenmukainen? Onko hän niin suuri ja rohkea kuin hän on saanut Auringonkukkavaltakunnan asukkaat uskomaan? Olette tervetulleita mukaan Rauhankyyhkysinä Auringonkukkavaltakuntaan selvittämään sanojen totuudenmukaisuutta. 

 

Rauhankyyhkyset on kiertävä, interaktiivinen näytelmä, mikä tarkoittaa, että teidät jaetaan ryhmiin ja yhdessä kävelette alueen eri asemien väliä ja tapaatte jännittäviä hahmoja, jotka tarvitsevat osaamistanne ja apuanne. Voi tuottaa vaikeuksia saada mukaansa lastenvaunut kaikille asemille, koska jotkut kohtaukset esitetään metsässä ja sotilastorpassa. 

 

Paikka: Taistelutannertie 130, Oravainen

 

Päivämäärät: 13.7. 20.7, 27.7

Jokaisena päivänä on kaksi esitystä.

Ensimmäinen alkaa klo 13:00 ja toinen 15:00

 

Ilmoittautuminen. Ilmoituslomake tulee pian. Sillä aikaa voit ilmoittautua osoitteeseen: lilianpetterssonsmeds1808@gmail.com

 

Hinta: 5 euroa/lapsi. Yksi aikuinen joka perheestä pääsee mukaan ilmaiseksi. 

 

Huom. Muistakaa tulla hyvissä ajoissa, koska haluamme välttää pitkiä jonoja. Ottakaa mukaanne vesipullo ja hyttyskarkotetta ja pukeutukaa sään mukaan. Koko näytelmä esitetään ulkona, paitsi yksi kohtaus. Tulkaa hyväntuulisina mukaan nauttimaan kanssamme.

 

Lämpimästi tervetuloa!